Εντός της ημέρας αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του 33χρονου, που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην Ομόνοια.
Η αστυνομία αναμένει το ιατροδικαστικό πόρισμα, ενώ βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα.
Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του, κατά τις ίδιες πληροφορίες.
Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.
Εν τω μεταξύ, ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, που κατηγορείται για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κακουργηματικού βαθμού και για πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στην υπόθεση θανάτου Ζακ Κωστόπουλου.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων