Θέαμα στους αιθέρες στην Τανάγρα
Στο 7ο Athens Flying Week
Το αεροπορικό θέαμα που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2018 εντυπωσίασε και φέτος μικρούς και μεγάλους.
Στην αεροπορική βάση της Τανάγρας έλαβε χώρα η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας που διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά.
Αεροπορικά ακροβατικά από πιλότους με ιδιαίτερες ικανότητες, επιδείξεις αερομοντελισμού, θέαμα από αλεξιπτωτιστές είναι μόνο μερικά από αυτά απολαμβάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο όσοι βρεθούν στην αεροπορική βάση της Τανάγρας. Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο αυτό το μοναδικό θέαμα των αιθέρων προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες ανάμεσά τους και πάρα πολλές οικογένειες.
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών

