Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τα αμύγδαλα, την πάπρικα, το κάρι και το κόλιαντρο και τοποθετήστε μέσα το κοτόπουλο, έτσι ώστε να καλύπτεται καλά από το γιαούρτι. Αφήστε το να μαριναριστεί για περίπου 1 ώρα. Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πατάτες με το κρεμμύδι και το ξυλάκι της κανέλας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέστε το κοτόπουλο με τη μαρινάδα του, το γάλα καρύδας και το αλατοπίπερο. Χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε και αφήστε το φαγητό να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες, για περίπου 20 λεπτά.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.