ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τους συνταξιούχους
Για κοροϊδία των συνταξιούχων κατηγορεί το ΚΚΕ, την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, μετά και τις ομιλίες των αρχηγών τους στη ΔΕΘ
Για κοροϊδία των συνταξιούχων κατηγορεί το ΚΚΕ, την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, μετά και τις ομιλίες των κ.κ. Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τους συνταξιούχους. Αφού έχουν ψηφίσει εναλλάξ ένα σωρό μειώσεις στις συντάξεις, αφού εξαφάνισαν τις επικουρικές συντάξεις και τα επιδόματα, αφού ανοίγουν τον δρόμο -με τον νόμο Κατρούγκαλου και το σχέδιο Μητσοτάκη- στις ιδιωτικές εταιρείες, εμφανίζονται τώρα ως υποστηρικτές των συνταξιούχων, επειδή δήθεν διαπραγματεύονται να μην χάσουν κι άλλα», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ για την αντιπαράθεση σχετικά με τις συντάξεις.
«Για τους συνταξιούχους, αλλά και τους σημερινούς εργαζόμενους, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πίσω από το αίτημα για αυξήσεις στις συντάξεις και επιστροφή όσων έχασαν αυτά τα χρόνια και αυτό μπορούν να το επιβάλλουν οι ίδιοι με τον αγώνα τους» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
- Η εμμονή του 89χρονου με τη σύνταξη, οι σφαίρες στο γραφείο εισαγγελέα και ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο
- Η Νάρα Σμιθ «μετακομίζει» από την κουζίνα στη μεγάλη οθόνη
- LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός


