Τσιπς μπανάνας
Υγιεινό σνακ για μικρούς και μεγάλους!
Spotlight
-
Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα
-
Αλέξης Ακριθάκης: «Και να επιτέλους το ανεκδιήγητο, διηγημένο σε εικόνες»
-
Ποιος χρησιμοποιεί ακόμα βομβητές; Κι όμως, η ρετρό τεχνολογία σώζει ζωές
-
Βούτσης: Δεν φταίει ο Κασσελάκης για την κουλτούρα – Αισθανόμαστε πολύ πικρή δικαίωση
Υλικά
4 μπανάνες
3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
Κανέλα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τις σε φέτες.
Βουτήξτε την κάθε φέτα στον χυμό πορτοκαλιού, τοποθετήστε τις στη λαδόκολλα και πασπαλίστε με κανέλα.
Ψήστε για 3 περίπου ώρες, μέχρι δηλαδή τα τσιπς να αφυδατωθούν και να πάρουν καφέ χρώμα. Στη μιάμιση ώρα γυρίστε τα πλευρά.
Όταν είναι έτοιμα βγάλτε τα από τον φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ένα τάπερ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις