Αλλαγή έδρας για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή (2/9), στις 19.15.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά, στο Καυτανζόγλειο αφού ο αγωνιστικός χώρος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν είναι έτοιμος έπειτα από τις εργασίες που έγιναν εκεί.
Η Super League ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/8) την αλλαγή έδρας.
Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΛ στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (αντί του “Κλ. Βικελίδης”), την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:15».
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Ευρωπαϊκός υποβιβασμός: Λιγότεροι διεθνείς διαιτητές επί Λανουά στο σεμινάριο της UEFA! Το είδαμε και αυτό, καθώς δεν μετέχουν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, παρά μόνο ο Φωτιάς και η Αντωνίου