Τονοσαλάτα με αγγούρι και ελιές
Δροσιστική και χορταστική!
Υλικά
2 κονσέρβες τόνο
1 αγγούρι
1/2 φλ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
1/2 φλ. φέτα
Λίγες ελιές Καλαμών
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψτε σε κομμάτια το αγγούρι. Αν έχετε σπιράλ κόφτη λαχανικών. κόψτε με αυτόν το αγγούρι.
Προσθέστε τα τοματίνια, τη φέτα και τις ελιές.
Τοποθετήστε από πάνω τον τόνο.
Προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
Ρίξτε αλατοπίπερο και σερβίρετε.
- Απίστευτο: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα
- Ρωσία: Στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
- Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά βρίσκεται στα δικά μας χέρια
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Χαμάς: Η επιμονή του Νετανιάχου στην εισβολή στη Ράφα είναι ζήτημα «κλειδί» στις συνομιλίες στο Κάιρο
- Άννα Παναγιωτοπούλου: Το αντίο του Θανάση Ευθυμιάδη