Στον «Ευαγγελισμό» ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε τους τραυματίες
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με αρκετούς από τους τραυματίες, οι οποίοι του περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν, τονίζοντάς του ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματιών από τις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη, η οποία τον ενημέρωσε ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον θάλαμο εγκαυμάτων και ενημερώθηκε από τον διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής Γ. Χαρκιολάκη.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με αρκετούς από τους τραυματίες, οι οποίοι του περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν, τονίζοντάς του ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, όπως και για την πλήρη απουσία συντονισμού από τις αρμόδιες αρχές κατά τις κρίσιμες ώρες.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε, τέλος, και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, και ενημερώθηκε από τον διευθυντή, Σπύρο Ζακυνθινό, για την πορεία της υγείας των τραυματιών.
- Η Ανθέα Σίλμπερτ έντυσε το Μωρό της Ρόζμαρι – Ένα αντίο στην Ελληνίδα, πρωτοπόρο ενδυματολόγο του Χόλιγουντ
- Πότε λήγει η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα
- LIVE: Σουηδία – Ελλάδα
- Στενά του Ορμούζ: Τέσσερα ιρανικά τάνκερ με πετρέλαιο εξήλθαν παρά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αγωνία για παιδιά της 39χρονης – Δεν μπορεί να τα αναλάβει η θεία τους
- Φιλοθέη: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει μελισσοκόμο να απομακρύνεται όταν οριοθετήθηκε η φωτιά – Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται
