Και η Παπαρήγα επιβεβαιώνει το εγκληματικό λάθος της εκτροπής προς το Μάτι
Όλο και περισσότερες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν το εγκληματικό λάθος να εκτρέπονται οχήματα από τη Λεωφ. Μαραθώνος προς τους στενούς δρόμους στο Μάτι, που μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου
Όλο και περισσότερες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν το εγκληματικό λάθος να εκτρέπονται οχήματα από τη Λεωφ. Μαραθώνος προς τους στενούς δρόμους στο Μάτι την ώρα που πλησίαζε το μέτωπο της φωτιάς από τον Νέο Βουτζά.
Δεν ήταν μόνο οι κάτοικοι και οι παραθεριστές που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα στενά και αναζητούσαν διέξοδο προς την παραλία για να σωθούν από τις φλόγες, αλλά και οι οδηγοί και οι επιβάτες διερχόμενων από τη Λεωφ. Μαραθώνος οχημάτων, η οποία έκλεισε από την Τροχαία μόλις λίγα λεπτά πριν η πυρκαγιά μπει στο Μάτι.
Οι αστυνομικοί δεν εκτίμησαν σωστά ή είχαν λάθος πληροφόρηση, με αποτέλεσμα να κλείσουν τη Λεωφ. Μαραθώνος και να κάνουν εκτροπή των οχημάτων μέσα στους στενούς και αδιέξοδους δρόμους του Ματιού, εγκλωβίζοντας ακόμη περισσότερο κόσμο σε μια παγίδα θανάτου.
Κι αν οι κάτοικοι και ενδεχομένως κάποιοι παραθεριστές γνώριζαν τα κατατόπια και από πού να κατέβουν στην παραλία, εκείνοι που έτυχε να περνούν την κρίσιμη ώρα από την περιοχή είναι προφανές ότι παγιδεύτηκαν.
Στις άλλες μαρτυρίες που έχει παρουσιάσει το in.gr, προστίθεται και η επώνυμη μαρτυρία της Αλέκας Παπαρήγα.
Η πρώην γγ του ΚΚΕ ήταν μία από τους οδηγούς που οι άνδρες της Τροχαίας εξέτρεψαν από τη Λεωφ. Μαραθώνος προς το Μάτι. «Με έστριψαν από τη Μαραθώνος και μόλις μπήκαμε στο Μάτι, αυτομάτως μπήκε και η φωτιά. Μπλοκαριστήκαμε εδώ. Δύο άνθρωποι, εθελοντές που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, μας είπαν από πού να βγούμε. Μετά από τρία λεπτά έφτασε η φωτιά και μετά δεν μπόρεσαν να φύγουν άλλοι. Εγώ το Μάτι δεν το ξέρω. Πού να ξέρουμε από πού να φύγουμε;» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.
Καταγγελία στο in.gr: Το εγκληματικό λάθος που μετέτρεψε το Μάτι σε παγίδα θανάτου
Στις καταγγελίες αυτές ακόμη δεν έχει δώσει απάντηση η ΕΛ.ΑΣ. Αντιθέτως, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι η αστυνομία έκανε εξαιρετική δουλειά.
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;
- «Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία οδήγησαν τη σύντροφό μου στο θάνατο» – Νέες αποκαλύψεις για την 57χρονη καθηγήτρια
- Λίβανος: Η κατάπαυση του πυρός περνά από την αναγνώριση του Ισραήλ από την Βηρυτό σύμφωνα με σχέδιο της Γαλλίας
- Νάπολι – Λέτσε: Η αρχική ανησυχία για Μπαντά και τα ευχάριστα για τον 25χρονο εξτρέμ (vids)
- Νάπολι – Λέτσε 2-1: Τρίποντο με ανατροπή για τους Παρτενοπέι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442