Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας και ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν αποδείξει με πολλές πράξεις, ότι είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας σε δύσκολες στιγμές.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδωσε λοιπόν εντολή να διατεθεί άμεσα ένα εκατ. ευρώ για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Και ο Ολυμπιακός είναι ξανά παρών σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν είναι μόνο ένας σύλλογος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος κοινωνικός οργανισμός που αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών.

Είναι μια τεράστια δύναμη που μπορεί να βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις κι αυτό το έχει αποδείξει με πολλές δράσεις. Το είδαμε στην Μάνδρα, το βλέπουμε τώρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή να μοιράζονται καθημερινά εκατοντάδες γεύματα σε πρόσφυγες που ήταν στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων στην Κεφαλονιά και είναι επίσης εκεί για να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας.

Όταν ο κόσμος έχει ανάγκη, όταν ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται, ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρουν την βοήθεια τους για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια τεράστια δύναμη που έχει την δυνατότητα να προσφέρει στην κοινωνία κι αυτό είναι κάτι που το έχει κάνει αμέτρητες φορές.

 Αν θέλετε, αυτός είναι και ο κορυφαίος τίτλος για την λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Ολυμπιακού. Ότι είναι ένας δυναμικός κοινωνικός οργανισμός που δίνει το παρών στα δύσκολα, πανέτοιμος να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.