Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιλφέιγ με γιαούρτι και ανανά

Μιλφέιγ με γιαούρτι και ανανά

Το σιρόπι της κομπόστας του ανανά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρουτοσαλάτα μαζί με λίγο μπράντι ή κάποιο λικέρ της αρεσκείας μας

YΛΙΚΑ (για 8 ποτήρια)

500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ή γιαούρτι με γεύση ανανά

80 γρ. ζάχαρη άχνη

100 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένα σε σαντιγί

20-25 φύλλα μέντας, τσαλακωμένα με το χέρι

10 ροδέλες κομπόστα ανανά, στραγγισμένες, σε κύβους

½ πακέτο σφολιατίνια, σπασμένα με το χέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγο το γιαούρτι μαζί με την άχνη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σαντιγί.

Αποσύρουμε το μείγμα από το μίξερ και ρίχνουμε τη μέντα και τον ανανά. Ανακατεύουμε απαλά.

Μοιράζουμε τα μισά σπασμένα σφολιατίνια στα ποτήρια, βάζουμε από πάνω μια στρώση κρέμας και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα σφολιατίνια.

ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024