Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά : Η κυβέρνηση φοβάται την ψήφο των αποδήμων, «ναι» από το ΚΙΝΑΛ στην κατάτμηση Περιφερειών

Γεννηματά : Η κυβέρνηση φοβάται την ψήφο των αποδήμων, «ναι» από το ΚΙΝΑΛ στην κατάτμηση Περιφερειών

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σχολιάζοντας το κυβερνητικό αφήγημα περί καθαρής εξόδου σημείωσε πως «τελειώνει αυτό το παραμύθι»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον «Κλεισθένη» αλλά και το κυβερνητικό αφήγημα για «καθαρή» έξοδο εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά.

Αναφερόμενη στο θέμα της κατάτμησης των μεγάλων Περιφερειών, η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση έρχεται την τελευταία στιγμή  και νομοθετεί αποσπασματικά και με σκοπιμότητες. Παρόλα αυτά επειδή πρόκειται για δική μας πρόταση, το ΚΙΝΑΛ θα την ψηφίσει».

Όπως τόνισε, θεωρεί απαράδεκτο ότι δεν έρχεται διάταξη για την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού και επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας:  «Φοβάστε τους νέους που αναγκάστηκαν επί ημερών σας να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν ελπίδα».

Τελειώνει το παραμύθι της καθαρής εξόδου

Η κ. Γεννηματά σχολιάζοντας το κυβερνητικό αφήγημα περί καθαρής εξόδου σημείωσε πως «τελειώνει αυτό το παραμύθι». Η τρόικα, είπε,  «θα είναι εδώ με διευρυμένες αρμοδιότητες. Συνδέεται η επιτροπεία και η εφαρμογή των δεσμεύσεων με την εφαρμογή των αναιμικών μέτρων για το χρέος».

Στο κλείσιμο της ομιλίας της, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως λέμε «όχι στον Κλεισθένη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όχι στις αυταρχικές μεθοδεύσεις, όχι στα εκλογικά μαγειρέματα, ναι στις εκλογές εδώ και τώρα»

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024