Σφολιάτα με μοτσαρέλα και ντοματίνια
Συνδυάζει τη νοστιμιά της πίτσας με εκείνη της τυρόπιτας.
Spotlight
-
Η εκδίκηση του… αρνιού, οι ρεπόρτερ του Twitter και τα διόδια ως… δείκτης ευημερίας
-
Το Βερολίνο χαρίζει το σπίτι του Γκέμπελς, αλλά δεν το θέλει κανείς
-
Ποια είναι τα όρια του πλούτου; Πρόταση για πλαφόν στα 10 εκατ. ευρώ
-
16χρονος κατάπιε παραφλού - Η γέφυρα ζωής για να σωθεί και το συγκλονιστικό μήνυμα των γονιών του
Υλικά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για την επιφάνεια στην οποία θα εργαστείτε
1/2 συσκευασία ζύμη σφολιάτας
1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ξετυλίξτε τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα. Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω σε μία λαδόκολλα και αφήστε τη στο ψυγείο μέχρι να γίνει σταθερή, δηλαδή τουλάχιστον για 30′.
Πατήστε τη ζύμη με ένα πιρούνι και στη συνέχεια ρίξτε τη μοτσαρέλα και τα ντοματίνια. Προσθέστε το λάδι και το αλατοπίπερο.
Ψήστε μέχρι να πάρει χρώμα η ζύμη και να μαγειρευτεί και εσωτερικά, για περίπου 20-25′.
Κόψτε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις