Γεννηματά: Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα…
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε είναι το σχόλιο της Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου
«Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε» είναι το σχόλιο της Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία για το Μακεδονικό.
Ειδικότερα σε ανάρτησή της στο twitter η κυρία Γεννηματά αναφέρει «κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε».
- Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Σώα η οδηγός
- Χημικά, πετροπόλεμος και συλλήψεις: Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά τη λήξη του Σενεγάλη – Μαρόκο (vids)
- Έβρισαν τον Ντίαθ οι συμπαίκτες του για το πέναλτι!
- Η Euroleague όρισε τον Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες

