Τα κιτρινόμαυρα θα φορά μέχρι το καλοκαίρι ο Μάριος Οικονόμου, καθώς η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Μπολόνια, με τη μορφή δανεισμού. Διατηρώντας οψιόν για την αγορά του παίκτη το καλοκαίρι του 2019, με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ιταλική Μπολόνια και τη συνεργασία της με τον Μάριο Οικονόμου για συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης και οψιόν απόκτησης του ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2019.
Ο Μάριος Οικονόμου είναι γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1992 στα Ιωάννινα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2012-13 και την ολοκλήρωσε έχοντας συμπληρώσει 17 συμμετοχές.
Το 2013 υπέγραψε συμβόλαιο στην ιταλική Κάλιαρι, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα του εξωτερικού μόλις στην πρώτη του σεζόν. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από την Μπολόνια και αγωνίστηκε για λογαριασμό της έχοντας τρεις γεμάτες χρονιές με 71 συμμετοχές και 4 τέρματα. Πέρυσι το καλοκαίρι δόθηκε ως δανεικός στην ΣΠΑΛ 2013 και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε επίσης ως δανεικός από την Μπολόνια στην Μπάρι.
Ο Μάριος Οικονόμου έχει συνολικά 42 συμμετοχές στην πρώτη και 36 στη δεύτερη κατηγορία του καμπιονάτο με τέσσερα γκολ, ενώ είναι πέντε φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας με τελευταία του κλήση τον Νοέμβριο στα μπαράζ με την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μάριος Οικονόμου δήλωσε στο aekfc.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελλάδα για να παίξω στην ΑΕΚ, η οποία είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας και αυτό τα λέει όλα. Θέλω να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο και να κάνω γεμάτες σεζόν. Η προοπτική να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που δεν μπορεί να με αφήνει ασυγκίνητο και ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά με την ομάδα μου. Ξέρω ότι στη θέση μου η ΑΕΚ έχει ήδη αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν φοβάμαι τον συναγωνισμό. Ολοι μαζί θα δουλέψουμε για να εκπληρώσει η ΑΕΚ τους στόχους της». Μάριε Οικονόμου, καλώς όρισες στην οικογένεια της πρωταθλήτριας ΑΕΚ!
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου