Ψητό φιλέτο σολομού σε 15 λεπτά
Ο σολομός αποτελεί θρεπτική επιλογή, ιδανική για δίαιτα.
Spotlight
-
Υψηλοί τόνοι στη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη – Επίθεση Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ – «Πυρά» από την αντιπολίτευση
-
Από την Έλενα Παπαρίζου το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision
-
Πέθανε από δηλητηριασμένα μανιτάρια που έφαγε σε εστιατόριο - Το γράμμα που άφησε στον σύζυγό της
-
Εγκλωβισμένοι, άνθρωποι στο νερό, σεισμός, φωτιές, τσουνάμι - Η μεγάλη αντισεισμική άσκηση στην Κρήτη
Ακολουθεί ένας πολύ απλός, αλλά εύγευστος τρόπος για να προετοιμάσετε το σολομό χρησιμοποιώντας λίγα συστατικά από το ντουλάπι σας.
Υλικά
1 κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
170γρ σολομό
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
4 φέτες λεμόνι
Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε μαζί τη σκόνη σκόρδου, το βασιλικό και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. Κόψτε σε ίσες ποσότητες τα φιλέτα σολομού.
2. Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα με μέτρια φωτιά. Mαγειρέψτε το σολομό στο βούτυρο μέχρι να ροδίσει, περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά. Σερβίρετε κάθε κομμάτι σολομού με μια φέτα λεμονιού.
Καλή όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις