Ξεκίνησε σαν τάση για τα μαλλιά, επεκτάθηκε στα μαγιό και πλέον το βλέπουμε και στο μακιγιάζ. Το λεγόμενο Mermaid ή unicorn look επηρέασε αρχικά τα μαλλιά των περισσότερων Beauty editors και vloggers, ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει σαν το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Γιατί το καλοκαίρι θέλει θάλασσα, φαντασία και τρέλα!

Δεν έχει συγκεκριμένο χρώμα αφού είναι μία κατηγορία από μόνο του, καθώς συνδυάζει τα χρώματα της γοργόνας. Σμαραγδένιες ιριδίζουσες αποχρώσεις του πράσινου, γαλάζιου, μπλε, πετρόλ, μοβ που τονίζουν τα μάτια και τα χείλη σου λες και βγήκες μόλις από ένα παραμύθι.

Η «μυθική» αυτή τάση έρχεται σαν συνέχεια του Unicorn look που ήταν αρχικά με όλες τις αποχρώσεις του ροζ. Η εξέλιξή του δίνει μία ακόμη πιο παιχνιδιάρικη και άκρως καλοκαιρινή μορφή στο γυναικείο μακιγιάζ  και μας ωθεί σε ένα ταξίδι στο βυθό.

Extra tip:  Προσθέστε και λίγο γκλιτερ στο πρόσωπό σας για να έχετε την απόλυτη Mermaid εμφάνιση.

Άλλο ένα τρεντ που μεσουρανεί στο Coachella που δημιουργεί τις τάσεις για το εκάστοτε καλοκαίρι. Έτσι και με το Mermaid μακιγιάζ που τείνει να επηρεάσει και τις τάσεις στα νύχια μέχρι και τα καλοκαιρινά μας κοκτέιλ.

Τολμηρή celebrity που κατάφερε να ασπαστεί το χρωματιστό αυτό look με επιτυχία είναι η Katy Perry η οποία είχε λανσάρει και δική της σειρά με την λαμπερή αυτή τάση.

Δοκιμάστε να βάλετε τα χρώματα της θάλασσας στη ζωή σας και δώστε της λίγο παραπάνω μαγεία γιατί της αξίζει!