Φτιάξτε τα πιο εύκολα σοκολατάκια με γέμιση καρύδας
Μόνο με τρία υλικά!
Spotlight
-
Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν
-
«Τεράστια ανησυχία» ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους
-
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
-
Αυτό που θα δεις πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου
Υλικά
4 φλιτζάνια (360 γρ.) αποξηραμένη καρύδα
1 x 395 γρ. κονσέρβα συμπυκνωμένου γάλακτος
250 γρ. μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
1. Συνδυάστε την καρύδα και το συμπυκνωμένο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν ένα και κολλώδη.
2. Σχηματίστε το μίγμα σε σφαιρίδια μεγέθους κουταλιών τσαγιού και τοποθετήστε τα σε ένα δίσκο ψησίματος.
3. Τοποθετήστε το δίσκο στην κατάψυξη για 30 λεπτά για να σκληρύνουν.
4. Τοποθετήστε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων.
5. Μαγειρέψτε με 50% ισχύ για 30» μέχρι να λιώσει (ανακατεύοντας κάθε φορά με μεταλλικό κουτάλι).
6. Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια, βοητήξτε κάθε μια από τις μπάλες καρύδας στο μίγμα λιωμένης σοκολάτας.
7. Τοποθετήστε ξανά στο ταψί και ψήστε με επιπλέον λιωμένη σοκολάτα, αν θέλετε.
8. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες μπάλες.
9. Φυλάξτε τα σοκολατάκια σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις