Η Nissan τερματίζει την εξέλιξη κινητήρων diesel
Πιο κοντά απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς βρίσκεται το τέλος των πετρελαιοκίνητων οχημάτων της Nissan, καθώς η ιαπωνική φίρμα τερματίζει την εξέλιξη των κινητήρων diesel.
Μετά την απόφαση για τον σταδιακό περιορισμό των πετρελαιοκίνητων οχημάτων από την γκάμα της, η Nissan ανακοινώνει τον τερματισμό της εξέλιξης των κινητήρων diesel.
H είδηση δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η ίδια απόφαση έχει παρθεί στο πρόσφατο παρελθόν τόσο από την Toyota όσο και από τη Volvo.
Μάλιστα, η Nissan έχει έναν ακόμα λόγο να στρέφεται προς άλλες τεχνολογίες, διαθέτοντας ήδη στην γκάμα της το δημοφιλέστερο αμιγώς ηλεκτροκίνητο τετράτροχο του κόσμου.
Ο λόγος για το Leaf, η δεύτερη γενιά του οποίου διατίθεται και στη χώρα μας με τιμή εκκίνησης τα 32.990 ευρώ.
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας
- Βουλγαρία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Στη Βουλή πάει η Γεροβασίλη την αποκάλυψη της Haaretz
- Αυτός είναι ο 49χρονος βαρυποινίτης που δολοφονήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

