O Mάλκοβιτς θα υποδυθεί τον Γουάινσταϊν στο θέατρο
Ο Αμερικανός ηθοποιός εξήγησε στο γερμανικό δίκτυο WDR ότι η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο «Bitter Wheat» του Ντέιβιντ Μάμετ
Ο Τζον Μάλκοβιτς θα υποδυθεί τον κινηματογραφικό παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, σε νέα θεατρική παράσταση που θα ανεβεί στο Λονδίνο την επόμενη χρονιά.
Ο Αμερικανός ηθοποιός εξήγησε στο γερμανικό δίκτυο WDR ότι η παράσταση βασίζεται στο θεατρικό έργο «Bitter Wheat» του Ντέιβιντ Μάμετ.
Για την υπόθεση του δράματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πολλές λεπτομέρειες.
Το έργο είναι πολύ διασκεδαστικό και φρικτό ταυτόχρονα, είπε ο Μάλκοβιτς σε δηλώσεις του στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Ρουρ, στη Ρεκλινγκχάουζεν.
«Είμαι πεπεισμένος ότι θα προκαλέσει πόλωση» ανέφερε.
Νωρίτερα φέτος, ο θρυλικός θεατρικός συγγραφέας Ντέιβιντ Μάμετ αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιογραφικό κομμάτι που ακολουθεί την πτώση του Γουάινστιν. Ο Μάμετ δεν αποκάλυψε ποιος θα αναλάμβανε τον πολύπλοκο πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό με τίτλο “Bitter Wheat”. Ωστόσο, δήλωσε ότι «ένας διάσημος θεατρικός ηθοποιός της σκηνής του Σικάγο που πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει».
Εναντίον του Γουάινσταϊν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.
Η έρευνα άρχισε μετά τα δημοσιεύματα τον Οκτώβριο στις εφημερίδες New Yorker και New York Times, στα οποία αρκετές γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση. Μίλησαν για βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις, παρενοχλήσεις και κάποιες κατήγγειλαν ότι τους πρόσφερε χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή τους.
Δεκάδες γυναίκες, μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Σάλμα Χάγιεκ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Αντζελίνα Τζολί, Ρόουζ ΜακΓκόουαν τον κατηγόρησαν ανοιχτά.
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
- Κύπρος: εξακολουθώ να μην ξεχνώ
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 25χρονος κατηγορούμενος για τη φονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- Το Μαξίμου κάνει γαργάρα τις υποκλοπές και πανηγυρίζει που έχει μόνο 4 υπόδικους βουλευτές…
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442