Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γάζα: Νεκρή Παλαιστίνια από ισραηλινά πυρά

Γάζα: Νεκρή Παλαιστίνια από ισραηλινά πυρά

Με τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί από ισραηλινούς στρατιώτες κατά το τελευταίο δίμηνο, αυξήθηκε σε 123

Μια νεαρή Παλαιστίνια σκοτώθηκε από τις σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων κοντά στα σύνορα μεταξύ Λωρίδας της Γάζας και Ισραήλ, έγινε γνωστό από έναν αξιωματούχο των υπηρεσιών υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Η Ραζάν αλ Νατζάρ, 21 ετών, σκοτώθηκε σε περιοχή ανατολικά της Χαν Γιουνές, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, δήλωσε ο Άσραφ αλ Κόντρα, εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας στη Γάζα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Tύπου, η 21χρονη εργαζόταν εθελοντικά στο υπουργείο Υγείας και φορούσε τη λευκή στολή του προσωπικού των υπηρεσιών υγείας.

Με τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί από ισραηλινούς στρατιώτες κατά το τελευταίο δίμηνο, αυξήθηκε σε 123.

Η πλέον πολύνεκρη ημέρα ήταν η 14η Μαΐου, όταν και σκοτώθηκαν 61 άτομα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εναντίον της μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ

Την ίδια ώρα, σε ένα δελτίο Τύπου, ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για «χιλιάδες ταραξίες» που είχαν συγκεντρωθεί σε πέντε σημεία κατά μήκος των συνόρων μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ, οι οποίοι «καίνε ελαστικά (…) και επιχειρούν να προκαλέσουν φθορές σε υποδομές ασφαλείας».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024