Υλικά

1 μεγάλη κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 περίπου κούπα φρέσκο γάλα

2 αυγά χτυπημένα

1 κ.σ. ζάχαρη

1/2 κ.γλ. αλάτι

1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά τα αβγά και κατόπιν προσθέτουμε το γάλα.

Αφού έχουμε ανακατέψει το αλεύρι με το αλάτι και τη ζάχαρη, ρίχνουμε και το βούτυρο και αρχίζουμε να προσθέτουμε λίγο από το στερεό μίγμα στο υγρό.  Ανακατεύουμε καλά.

Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης ίσα – ίσα να καλύπτει το τηγάνι και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε.

Μόλις ετοιμαστεί μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε.

Είτε με σοκολάτα και μπισκότα αν θέλουμε γλυκιά, είτε με τυρί, γαλοπούλα, ντομάτα κλπ αν θέλουμε αλμυρή.