
Ποπ δυστοπίες
Ψηφιακές εικόνες με χρήση Photoshop
Σε αυτή τη συνεχιζόμενη σειρά instagram, ο ψηφιακός καλλιτέχνης Φιλίπ Χόντας με βάση την Πράγα εξερευνά τον δυστοπικό κόσμο των εικόνων της ποπ κουλτούρας. Μία πρώτη ματιά μας θυμίζει την ταινία «Mad Max» και εγκαταλελειμμένα πάρκα αναψυχής.
Για τον καλλιτέχνη, ο κύριος στόχος αυτής της σειράς ήταν να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το λογισμικό 3D Texture Painter και πώς να το εφαρμόσει πρακτικά πάνω στην εργασία του. Όλες οι διαδικασίες μέχρι την ολοκλήρωση έγιναν με ηλεκτρονικά και ψηφιακά προγράμματα και με ελάχιστες λεπτομέρειες από Photoshop.
Διάσημη λογότυπα, παιδικά καρτούν και… αναψυκτικά «πεθαίνουν» μέσα στην φύση, δείχνοντας την θνησιμότητα των μεγάλων εταιριών και συμβόλων σε μία εποχή, που όλα μοιάζουν σύγχρονα και επίκαιρα.
- Ποιοι σώζουν την… «τιμή» του χρυσού που κατρακυλάει
- «Νόμιμοι στόχοι» τα ισραηλινά και αμερικανικά πανεπιστήμια για το Ιράν
- ΗΠΑ και Ιράν καταδικάζουν την επίθεση στην οικία Μπαρζανί στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- O Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί νέο τεθωρακισμένο και τεστ για κινητήρα στερεού καυσίμου για πυραύλους
- Κούβα: Δύο ιστιοφόρα που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια έφτασαν στην Αβάνα
- Γιορτή σήμερα 29 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



