
Τάσεις φυγής του Μπόατενγκ από τη Μπάγερν
Με δηλώσεις του ο Ζερόμ Μπόατενγκ κατέστησε σαφές ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Μπάγερν Μονάχου
«Φωτιά» έβαλε με δηλώσεις του στο Μόναχο ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Ο 29χρονος αμυντικός μετά τον χθεσινό χαμένο τελικό Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εξέφρασε την αβεβαιότητα παραμονής του στην Μπάγερν.
«Βρίσκομαι σε μια ηλικία που σκέφτομαι ξανά να παίξω στο εξωτερικό. Δεν είναι ότι δεν νιώθω καλά στο Μόναχο. Η απόφαση να φύγω από την Μπάγερν θα είναι δύσκολη» δήλωσε ο διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής, ανοίγοντας το ενδεχόμενο φυγής του από τους Βαυαρούς το προσεχές καλοκαίρι.
Παρά την κατάκτηση του Γερμανικού πρωταθλήματος δια περιπάτου για ακόμη μια χρονιά, η Μπάγερν αποκλείστηκε για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία στα ημιτελικά του Champions League, κάνοντας τον Γερμανό να σκέφτεται την μεταπήδηση σε άλλη ομάδα.
- Ο Μαρινάκης της κυβέρνησης «Μητσοτάκης ή χάος» κατηγορεί τον Τσίπρα για διχαστικά συνθήματα – Η ΕΛΑΣ προκαλεί εγρήγορση
- Γεραπετρίτης: Ιδιαίτερα σημαντική η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας – Τι είπε για «σκιώδη στόλο» και Στενά του Ορμούζ
- Vita: Το νέο τεύχος κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Κατάστημα τροφίμων kosher στο βόρειο Λονδίνο τυλίχθηκε στις φλόγες
- Κεσσές: Σκυταλοδρομία συγκάλυψης για τις υποκλοπές – Προβληματική η ανάθεση της υπόθεσης από τον Τζαβέλλα στον Μπακέλα
- Ουγγαρία: Οι βουλευτές ψήφισαν κατά της αποχώρησης της χώρας από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο



