Η πόρτα του Στουρνάρα
Η πόρτα ξανάνοιξε τη Δευτέρα το μεσημέρι (μετά από οκτώ χρόνια) και ο πρώτος που τη διάβηκε ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης Ι. Στουρνάρας.
Η σιδερένια πόρτα της Τράπεζας της Ελλάδος (επί της οδού Πανεπιστημίου, όπου ήταν η είσοδος του κοινού) έκλεισε την 1η Ιουνίου του 2012 μετά από σοβαρά επεισόδια (από Αγανακτισμένους) που σημειώθηκαν.
Η πόρτα ξανάνοιξε τη Δευτέρα το μεσημέρι (μετά από οκτώ χρόνια) και ο πρώτος που τη διάβηκε ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης Ι. Στουρνάρας.
Με μία διαφορά, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης. Η κεντρική είσοδος αναβαθμίστηκε, προστέθηκαν σε αυτήν διπλές πόρτες και αλεξίσφαιρα τζάμια, ενώ υπήρξε και ανακαίνιση των μαρμάρων της εισόδου που είχαν καταστραφεί από τους Αγανακτισμένους (με αυτά πετροβολούσαν τα τότε… δεξιά ΜΑΤ).
- Μινεάπολη: Οι Ομπάμα καλούν τους Αμερικανούς να προστατεύσουν τις θεμελιώδεις ελευθερίες μετά τη νέα δολοφονία
- Δημογραφικό: Το 2025 οι λιγότερες γεννήσεις στην ιστορία – Χάνουμε κάθε χρόνο τον πληθυσμό μιας μεγάλης πόλης
- Η απλή μέθοδος των τριών (στα ντέρμπι)
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 18ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός καλωδίων υψηλής τάσης στη Γλυφάδα
- Η «Χαβάη της Ευρώπης»: Η Μαδέρα είναι ο καλύτερος προορισμός για το 2026



