
ΚΚΕ: Ομολογία Τσίπρα για εφαρμοργή αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων
Ο κ. Τσίπρας ομολόγησε ότι η κυβέρνησή του εφάρμοσε τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις αποτελεσματικότερα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει το ΚΚΕ
«Ο κ. Τσίπρας μίλησε σήμερα όπως θα μιλούσε ένας πρωθυπουργός της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, ομολογώντας ότι η δική του κυβέρνηση εφάρμοσε τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις πιο αποτελεσματικά απ’ τους προηγούμενους, ότι κατόρθωσε την “υπεραπόδοση της οικονομίας”, ξεζουμίζοντας τον λαό, ότι τήρησε τις υποσχέσεις προς τους “εταίρους”, αλλά και ότι αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν στο όνομα της μη επιστροφής στην κρίση» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τις δηλώσεις Τσίπρα-Γιούνκερ.
«Όσο για την ΕΕ, που “εκδημοκρατίζεται”, αυτό μπορεί να είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο της περιόδου, μια μόλις βδομάδα μετά τη δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.
- Φρίντα Κάλο: «Beyond the Icon Immersive Athens» στον Ελληνικό Κόσμο
- Αποδράσεις στο Αιγαίο με τη Blue Star Ferries: Όταν κάθε διαδρομή γίνεται η ομορφότερη ανάμνηση
- ΠΑΣΟΚ: Οι διαρροές για τις υποκλοπές, ο φάκελος Ανδρουλάκη και τα αναπάντητα ερωτήματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί και ποιοι θα το λάβουν
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής




