Μιλφέιγ με γιαούρτι και ανανά
Το σιρόπι της κομπόστας του ανανά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρουτοσαλάτα μαζί με λίγο μπράντι ή κάποιο λικέρ της αρεσκείας μας
YΛΙΚΑ (για 8 ποτήρια)
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ή γιαούρτι με γεύση ανανά
80 γρ. ζάχαρη άχνη
100 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπημένα σε σαντιγί
20-25 φύλλα μέντας, τσαλακωμένα με το χέρι
10 ροδέλες κομπόστα ανανά, στραγγισμένες, σε κύβους
½ πακέτο σφολιατίνια, σπασμένα με το χέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγο το γιαούρτι μαζί με την άχνη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σαντιγί.
Αποσύρουμε το μείγμα από το μίξερ και ρίχνουμε τη μέντα και τον ανανά. Ανακατεύουμε απαλά.
Μοιράζουμε τα μισά σπασμένα σφολιατίνια στα ποτήρια, βάζουμε από πάνω μια στρώση κρέμας και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα σφολιατίνια.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
- Παρακολουθήστε ζωντανά την Αναστάσιμη Λειτουργία στο MEGA
- Μπαχρέιν: «Νέα» σιιτική ομάδα εξαπολύει την δεύτερη επίθεσή της εναντίον του Ισραήλ
- Αργεντινή: Κόντρα με την Ισπανία – «Ο Μιλέι έπαιρνε ναρκωτικά» – «Προκαλείτε φτώχεια και θάνατο»
- Χαμάς: Οι διαπραγματευτές της συνομιλούν για την εκεχειρία – Η CIA είναι επίσης στο Κάιρο
- Παλαιστίνη: Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας καλεί όλες τις χώρες του κόσμου να την αναγνωρίσουν
- Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου στο γαλλικό έδαφος βρετανοπαλαιστίνιου γιατρού, ελέω Γερμανίας