Ευχές Λεβέντη για οικονομία, Μακεδονία και στρατιωτικούς
Μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα με αναφορά στα τελευταία θέματα της χώρας έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
«Η Ελλάδα άντεξε στα 4.000 χρόνια ιστορίας της, πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες και επέζησε», τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο μήνυμά του για τις ημέρες του Πάσχα στέλνοντας θερμές ευχές σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, τους νέους, τις νέες και τους ομογενείς μας απανταχού της Γης.
«Πρώτο πρόβλημα είναι η οικονομία μας και το να έλθουν οι συντάξεις και οι μισθοί σε επίπεδα αξιοπρέπειας, καθώς και να επιστρέψουν οι νέοι μας που έφυγαν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά» ανέφερε ο κ. Λεβέντης.
«Δεύτερο χρέος μας να μη δώσουμε τη λέξη Μακεδονία στους σκοπιανούς, να προσφέρουμε άλλα ανταλλάγματα, ώστε να δεχθούν την ονομασία Σκόπια» σημειώνει και προσθέτει:
«Τρίτον καθήκον να ελευθερώσουμε τους δυο στρατιωτικούς μας που παράνομα με στημένο κατηγορητήριο κρατάει ο Ερντογάν στην Αδριανούπολη».
και υπογραμμίζεται πως ο «κ. Λεβέντης ζητά μια μεγαλύτερη Ένωση Κεντρώων για να είναι πάντα μεγάλη η Ελλάδα μας».
- Ψεύτικοι έρωτες και επιχειρήσεις λάσπης: Η OpenAI αποκαλύπτει πώς το ChatGPT έγινε εργαλείο εξαπάτησης
- Κρήτη: Καρέ – καρέ η πρόσκρουση ΙΧ σε βιτρίνα μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο [βίντεο σοκ]
- Ανδρουλάκης: Δικαίωση η απόφαση για την υπόθεση του Predator – Μεγάλη ήττα για το παρακράτος του συστήματος Μαξίμου
- Ηράκλειο: Ιδιώτες προτείνουν στο υπουργείο Μετανάστευσης να νοικιάσει αγροτεμάχια για δομή μεταναστών
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται την 1η Μαρτίου με συναρπαστικές προσφορές
- Μαρόκο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί (pic)