Επειδή ένα τραπέζι ξεκινάει με τα ορεκτικά του, τι καλύτερο από τυριά με εύκολες και γρήγορες συνταγές.

Υλικά

μέλι

σουσάμι

τυρί φορμαέλλα

τυρί φέτα

φύλλο κρούστας

Εκτέλεση

Για τη συνταγή με τη φορμαέλλα, θα κόψουμε το τυρί σε φέτες πάχους ενός εκατοστού περίπου.

Τοποθετούμε τις φέτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα, αφού αλείψουμε τη μια πλευρά τους με μέλι και πασπαλίσουμε με σουσάμι.

Θα επαναλάβουμε το ίδιο, από την άλλη πλευρά του τυριού, μέσα στο ταψί.

Θα ψήσουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει το τυρί.

Για τη συνταγή με τη φέτα, θα κόψουμε το τυρί σε φέτες λίγο μεγαλύτερου πάχους και θα το τυλίξουμε με το φύλλο.

Θα το βάλουμε σε τηγάνι με ζεστό λάδι και θα το ψήσουμε για λίγα λεπτά σε κάθε μεριά.

Μόλις το βγάλουμε από το τηγάνι, θα του ρίξουμε το μέλι και το σουσάμι.