Συνεδριάζει εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τη Γάζα
Το Συμβούλιο Ασφαλείς των Ηνωμένων Εθνών θα συνεδριάσει απόψε προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, κατόπιν αιτήματος του Κουβέιτ, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, μετά τις τελευταίες συγκρούσεις στην περιοχή.
Όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές, το αίτημα για τη συνεδρίαση υπεβλήθη από το Κουβέιτ, μετά τα επεισόδια όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 15 Παλαιστίνιοι και τραυματίστηκαν εκατοντάδες ακόμη.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που έχουν οργανωθεί τα τελευταία χρόνια κατά μήκος του φράκτη ασφαλείας που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.
in.gr
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»