Ιωάννινα: Μεγάλη κατολίσθηση στην παλιά EO Ιωαννίνων – Μετσόβου
«Χάθηκε», ο δρόμος στο 51ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων-Μετσόβου, λόγω μεγάλης κατολίσθησης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί.
«Χάθηκε», ο δρόμος στο 51ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων-Μετσόβου, λόγω μεγάλης κατολίσθησης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί.
Λίγο έξω από το χωριό Βοτονόσι, αποκολλήθηκαν από το βουνό τεράστιοι βράχοι και για τουλάχιστον 200 μέτρα εξαφάνισαν το οδόστρωμα. Την παλιά εθνική οδό χρησιμοποιούν κάτοικοι της περιοχής αλλά και τα ΚΤΕΛ για τα δρομολόγια στα χωριά, ενώ λειτουργεί και ως παράκαμψη της Εγνατίας όταν προκύπτει κάποιο πρόβλημα στον αυτοκινητόδρομο.
Στο σημείο της κατολίσθησης βρίσκονται συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος, το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ θα χρειαστούν πολλές μέρες για την αποκατάσταση. Επίσης θεωρεί ότι η μεγάλη κατολίσθηση είναι αποτέλεσμα των πολλών βροχοπτώσεων που ακόμη συνεχίζονται.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»
