Κυπριακή ΑΟΖ: Ολοκλήρωσε τις έρευνες το σκάφος της Exxon Mobil
Ολοκλήρωσε την αποστολή του στο τεμάχιο «10» της κυπριακής ΑΟΖ το ερευνητικό σκάφος MED Surveyor και επιστρέφει στο λιμάνι της Λεμεσού.
Ολοκλήρωσε την αποστολή του στο τεμάχιο «10» της κυπριακής ΑΟΖ το ερευνητικό σκάφος MED Surveyor και επιστρέφει στο λιμάνι της Λεμεσού.
Το εν λόγω σκάφος, το οποίο ναύλωσε η Exxon Mobil, διενεργούσε περιβαλλοντικές έρευνες από τις 18 Μαρτίου στην περιοχή.
Να σημειωθεί ότι στο λιμάνι της Λεμεσού βρίσκεται και το σκάφος Ocean Investigator, το οποίο αναμένεται ότι θα αποπλεύσει σύντομα για να πραγματοποιήσει στο ίδιο τεμάχιο, αρχαιολογικές έρευνες.
Οι έρευνες αυτές διεξάγονται στο πεδίο «7» του τεμαχίου «10», το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία έχει δεσμεύσει με Navtex, μέχρι τις 20 Απριλίου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Συνάντηση στο Μαϊάμι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουκρανία το Σάββατο για τον τερματισμό του πολέμου
- Αμβούργο: Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι – Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες
- Ρεάλ Μαδρίτης: Το τέλος του Αλόνσο ανοίγει τον δρόμο για τον Βινίσιους
- Παρίσι: Αστυνομική έφοδος σε φεμινιστικό βιβλιοπωλείο λόγω φιλοπαλαιστινιακού βιβλίου ζωγραφικής για παιδιά
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ είχε αναφέρει την ιδέα μιας εισβολής από το 2017, λέει ο πρώην πρόεδρος της Κολομβίας Σάντος
- Πράκτορες συλλαμβάνουν «αλεπού» στην Μινεάπολη που χόρευε μπροστά από κτίριο της ICE [βίντεο]
