Αποζημίωση 160.000 για το θάνατο 5χρονου από δύο σκυλιά
Χρηματική αποζημίωση 160.000 ευρώ επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης υπέρ της μητέρας του 5χρονου Στάθη, που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από δύο χρόνια, όταν τον κατασπάραξαν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ.
Χρηματική αποζημίωση 160.000 ευρώ επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης υπέρ της μητέρας του 5χρονου Στάθη, που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από δύο χρόνια, όταν τον κατασπάραξαν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, η απόφαση αποζημίωσης αφορά από κοινού τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και τη σύζυγό του, με τη μητέρα του άτυχου παιδιού να έχει δικαίωμα να ζητήσει την προφυλάκιση τους για τέσσερις μήνες μέχρι την καταβολή του.
Στην απόφαση γίνεται ρητή αναφορά πως η μητέρα του 5χρονου δεν φέρει καμία ευθύνη για το τραγικό περιστατικό, που συνέβη στην αυλή του σπιτιού των δυο ιδιοκτητών των ροτβάιλερ.
Ακόμα, ο νομικός σύμβουλος της μητέρας επαναβεβαίωσε παλιότερη δέσμευσή της ότι μέρος της αποζημίωσης θα παραχωρηθεί σε κοινωφελή ιδρύματα, όπως το 15% θα προσφερθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και 15% στο Ειδικό Εργαστήρι για Άτομα με Αναπηρία στην Κοζάνη.
Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ αναμένεται να καταθέσουν έφεση επί της απόφασης.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
