«Inspiration Chios – Με έμπνευση τη Χίο»: έκθεση ζωγραφικής στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) εγκαινιάζει το Σάββατο 15 Ιουλίου (ώρα 20:30) έκθεση ζωγραφικών έργων του Γιώργου Ζυμαράκη, με τίτλο «Inspiration Chios – Με έμπνευση τη Χίο», στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.
O χιώτης Γιώργος Ζυμαράκης, πολίτης του κόσμου, με σπουδές στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη, ενσωμάτωσε στοιχεία ναΐφ σε αυτήν την ενότητα της δουλειάς του, προσπαθώντας να αποδώσει με το χρωστήρα του «μια πανοραμική άποψη της Χίου που δεν θα χαλάσει ποτέ».
Διάρκεια έκθεσης: 15 Ιουλίου-2 Οκτωβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Μαστίχας, στο τηλ. 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
