Στο Μαξίμου ο Π.Καμμένος για συνάντηση με Αλ.Τσίπρα
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγο πριν τις 17.00 ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος βρίσκονται σε αναζήτηση νέου πολιτικού συμφώνου συμβίωσης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μετά το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο κομμάτων, με αφορμή το ονοματολογικό για την ΠΓΔΜ και το θέμα των ελλήνων στρατιωτικών.
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγο πριν τις 17.00 ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος βρίσκονται σε αναζήτηση νέου πολιτικού συμφώνου συμβίωσης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μετά το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο κομμάτων, με αφορμή το ονοματολογικό για την ΠΓΔΜ και το θέμα των ελλήνων στρατιωτικών.
Στο σημερινό τετ α τετ θα επιχειρηθεί να εκτονωθεί η ένταση μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων και να αμβλυνθούν οι διαφορές των δύο πλευρών.
Πάντως, ο κ. Καμμένος τη Δευτέρα, προσπάθησε να σβήσει κάθε σκιά για πρόβλημα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ, λέγοντας πως «η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι τέλους».
in.gr
- Ανατροπή: Burnout δεν παθαίνουν (μόνο) όσοι δουλεύουν περισσότερο
- Έρχονται «ραβασάκια» για τα ανασφάλιστα οχήματα – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ
- Ισραηλινό πλήγμα σε ξενοδοχείο στη Βηρυτό – «Συμβάντα» σε δυο πλοία κοντά σε ΗΑΕ και Ομάν
- Συνταγή: Νηστίσιμο κέικ με κακάο και πορτοκάλι
- Φάρμακα παχυσαρκίας και μετά το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Το Ισραήλ βομβάρδισε ξενοδοχείο σε προάστιο της Βηρυτού

