ΝΑΤΟ: Θέμα Ελλάδας και Τουρκίας να βρουν λύση για τους δύο στρατιωτικούς
Χωρίς καμία διάθεση ανάμειξης στην υπόθεση των δύο συλληφθέντων στρατιωτικών εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolou.
Χωρίς καμία διάθεση ανάμειξης στην υπόθεση των δύο συλληφθέντων στρατιωτικών εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolou.
Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο, ο κ. Στόλτενμπεργκ σημείωσε πως «πρόκειται για ζήτημα το οποίο πρέπει να λυθεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία».
Στη συνέντευξή του, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ έπλεξε το εγκώμιο της Άγκυρας, λέγοντας πως «η Τουρκία συνεχίζει να είναι πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ».
«Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, τις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Ευχαριστώ γι’ αυτό την Τουρκία. Οι ανησυχίες της χώρας για την ασφάλειά της είναι θεμιτές» ανέφερε ο Στόλτενμπεργκ, προσθέτοντας πως «είμαστε ευγνώμονες στην Τουρκία για την υποστήριξή της προς το ΝΑΤΟ».
Μάλιστα, έκανε λόγο για αυξημένη αστάθεια στην γειτονική χώρα τα τελευταία χρόνια «λόγω των απειλών που αντιμετωπίζει από την τρομοκρατία, ειδικά στο Ιράκ και τη Συρία».
in.gr
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη

