Ο «Γευσιγνώστης» με «Το Βήμα της Κυριακής» στις 18 Μαρτίου
Ο «Γευσιγνώστης» Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένος στο Πάσχα και την Ανοιξη.
Ο «Γευσιγνώστης» Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένος στο Πάσχα και την Ανοιξη.
Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Μαρτίου με το «ΒΗΜΑ» στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι και μαγειρεύουμε με τα προϊόντα της άνοιξης.
Επίσης:
– Πρωτότυπες συνταγές για μπακαλιάρο. Με κουρκούτι για τους παραδοσιακούς, πλακί με πικρά χόρτα ή γιουβαρλάκια για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.
– Τα νηστίσιμα της Μεγάλης Εβδομάδας.
Και
– Βήμα-βήμα η επανάσταση του σουβίντ. Πώς ένα κρέας γίνεται ψητό στο νερό.
Την Κυριακή 18 Μαρτίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ?χει ψάξει!
in.gr
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
