Χωρίς Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ στην Τούμπα
Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ν'ακολουθεί για ακόμη μία ημέρα πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής της ΑΕΚ.
Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ν’ακολουθεί για ακόμη μία ημέρα πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής της ΑΕΚ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ, προετοιμάζει τους παίκτες του για τον Κυριακάτικο (19:30) ματς της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ένα ντέρμπι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και για τους φιλοξενούμενους.
Εκτός του Ουκρανού στόπερ, ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γυναίκα πέρασε έξι μήνες στη φυλακή λόγω λάθους της ΑΙ
- «Markos by Night»: Απόψε στις 22.00 σε πρώτη μετάδοση στο MEGA
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου
- 28 ΦΝΘ: Παγκόσμια πρεμιέρα «Ο Ντέσμοντ Τσάιλντ ροκάρει τον Παρθενώνα» – Τα γυρίσματα στο Ηρώδειο
- Παναθηναϊκός: Sold out η αναμέτρηση με την Εφές για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague
- Η Ίντερ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κίβου
