Έκκληση Κωνσταντοπούλου για αντίδραση κατά πλειστηριασμών
«Nα αντισταθούν στο προαπαιτούμενο έγκλημα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων» καλεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας τους συμβολαιογράφους, τους δικηγόρους και τους αστυνομικούς της χώρας.
«Nα αντισταθούν στο προαπαιτούμενο έγκλημα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων» καλεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας τους συμβολαιογράφους, τους δικηγόρους και τους αστυνομικούς της χώρας.
Στην έκκληση τονίζεται μεταξύ άλλων πως «οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια, την ώρα που ξεπουλάνε την χώρα», καθώς και ότι η «πλατφόρμα των πλειστηριασμών είναι παράνομη και λειτουργεί χωρίς σύμβαση».
«Καλούμε», συνεχίζει η ανακοίνωση, «τους συμβολαιογράφους της χώρας να αντιδράσουν. Μπορούν να το σταματήσουν. Καλούμε τους νομικούς της χώρας να βοηθήσουν. Με τις γνώσεις τους. Καλούμε τους αστυνομικούς για ενημέρωση. Αυτοί θα πάρουν την εντολή να βγάλουν χρεωμένες οικογένειες από τα σπίτια τους. Ξεκινάμε συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τους συλλειτουργούς της Δικαιοσύνης σε όλη την Ελλάδα να συναντηθούμε στις πόλεις τους».
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα οι συμβολαιογράφοι είχαν καταγγείλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για «επανειλημμένες βίαιες λεκτικές επιθέσεις», οι οποίες αποσκοπούν, όπως υποστηρίζουν, σε «προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
in.gr
- «Όλοι αυτό μου λένε» – Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αντιδρά στις φήμες ότι έχει υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική
- Γιατί άλλαξαν έδρα τρία παιχνίδια της Euroleague…
- Ηράκλειο: Με πλούσιο ποινικό παρελθόν οι δύο συλληφθέντες για την απάτη του ενός εκατ. ευρώ
- 90 γιακαράντες στη Λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου
- Capital Tankers Corp.: Ιστορική «απόβαση» στο Όσλο με τη μεγαλύτερη άντληση κεφαλαίων όλων των εποχών
- Κεσσές: 15 σημεία από τη δίκη για τις υποκλοπές που θα διερευνήσει η εισαγγελία – Ο Δημητριάδης και οι καταδικασμένοι