Συγκλονιστική εξομολόγηση της μάνας: «Παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα» (βίντεο)
Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της μάνας ενός από τα παιδιά που βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της μάνας ενός από τα παιδιά που βρίσκονται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις ώρες αγωνίας που περνά περιμένοντας το γιο της να επιστρέψει. Λέει ότι θα τον επισκεφτεί τη Δευτέρα εκφράζοντας την υπερηφάνεια της.
«Περιμένουν ότι θα απελευθερωθούν σύντομα από τις φυλακές», ανέφερε η κυρία Κούκλατζη, προσθέτοντας πως «είμαι περήφανη για τον γιο μου γιατί πάνω στο καθήκον του συνέβη αυτό που του συνέβη και εύχομαι και παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα».
in.gr
- «Τους περιμένουμε»: Έτοιμο το Ιράν για πιθανή χερσαία εισβολή των ΗΠΑ – «Δεν θα κλείσουμε τα Στενά του Ορμούζ»
- Φάμελλος για την απώλεια του Άλκη Ρήγου: Ήταν τιμή μας να σε αποκαλούμε σύντροφο
- Ο Άλκης Ρήγος και το βαθύ αποτύπωμά του στο πανεπιστήμιο και το κίνημα
- Ιράν: Η καταστροφή δεν είναι πολιτική επιτυχία – Ο πόλεμος των ΗΠΑ χωρίς στρατηγική τέλους του παιχνιδιού
- Και η Φινλανδία στον χορό των πυρηνικών – Θα άρει πλήρως την απαγόρευση εγκατάστασής τους στο έδαφός της
- Η ΔΕΑΒ έσωσε την ΑΕΚ (και όχι μόνο) από την… ΔΕΑΒ!

