Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειλημμένη απόφαση της ΑΕΚ για απόκτηση του Λιβάγια

Ειλημμένη απόφαση της ΑΕΚ για απόκτηση του Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας, με την Ένωση να διατηρεί οψιόν για την αγορά του Κροάτη φορ. Η οποία προβλέπει την καταβολή στην ισπανική ομάδα του ποσού των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι. Οι εμφανίσεις του Λιβάγια με τα κιτρινόμαυρα αναμφίβολα έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ, με την διοίκηση της ομάδας να ποντάρει πολλά στον 25χρονο στράικερ και για τη συνέχεια, αφού φαίνεται πως η απόφαση για την παραμονή του Λιβάγια είναι ειλημμένη.

Ο Μάρκο Λιβάγια αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας, με την Ένωση να διατηρεί οψιόν για την αγορά του Κροάτη φορ. Η οποία προβλέπει την καταβολή στην ισπανική ομάδα του ποσού των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις του Λιβάγια με τα κιτρινόμαυρα αναμφίβολα έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ, με την διοίκηση της ομάδας να ποντάρει πολλά στον 25χρονο στράικερ και για τη συνέχεια. Αφού φαίνεται πως η απόφαση για την παραμονή του Λιβάγια είναι ειλημμένη.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν για την αγορά του Κροάτη φορ, κάνοντάς τον δικό της για τα επόμενα τρία χρόνια. Με τις ετήσιες απολαβές του να ξεκινούν από τις 700.000 ευρώ και κλιμακωτά να φτάνουν κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μέσα στους επόμενους μήνες η Ένωση αναμένεται να κάνει μια πρώτη επαφή με την Λας Πάλμας, προκειμένου να διερευνήσει τις πιθανότητες να ρίξει το ποσό. Ωστόσο ακόμα και αν αυτό δεν επιτευχθεί, το να επιστρέψει ο Λιβάγια στην Λας Πάλμας μοιάζει μάλλον… απίθανο.

Αφού στην… χειρότερη η ΑΕΚ θα καταβάλει στην ισπανική ομάδα τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει η συμφωνία που συνάφθηκε το καλοκαίρι.

Ν. Κιτσιγιάννης

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024