Εκτός ΝΔ ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Κοζάνης
Εκτός ΝΔ έθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης Θωμά Παναγούσια.
Εκτός ΝΔ έθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης Θωμά Παναγούσια, λόγω εμπλοκής του σε επεισόδια στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ο Γραμματέας της ΝΔ έκανε την εξής δήλωση: «Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»