Για τις 16 Απριλίου ορίστηκε η δικάσιμος για τον Κώστα Βαξεβάνη
Στις 16 Απριλίου θα εκδικαστεί η μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη που υπέβαλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Στις 16 Απριλίου θα εκδικαστεί η μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη που υπέβαλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του δημοσιογράφου και εκδότη.
Ο κ. Βαξεβάνης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση και όρισε ρητή δικάσιμο για την εκδίκαση της υπόθεσης.
Η εισαγγελική λειτουργός διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αμέσως μετά την αθώωσή του από το Τριμελές Εφετείο για μήνυση σε βάρος του από τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
