Απετράπη τρομοκρατική ενέργεια στην Αγία Πετρούπολη
Άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) συνέλαβαν μετανάστη από χώρα της Κεντρικής Ασίας, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η υπηρεσία ασφαλείας ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη.
Άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) συνέλαβαν μετανάστη από χώρα της Κεντρικής Ασίας, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η υπηρεσία ασφαλείας ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη.
Την σχετική ανακοίνωση έκανε το γραφείο τύπου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) στην Αγία Πετρούπολη και την περιοχή του Λένινγκραντ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η σύλληψη του επίδοξου τρομοκράτη έγινε στις 22 Φεβρουαρίου στην Αγία Πετρούπολη και πως ο συλληφθείς που κατάγεται από την Κεντρική Ασία, σχεδίαζε να πλήξει μέσα συγκοινωνιών και πολυσύχναστα σημεία της πόλης.
Αυτή τη στιγμή διεξάγονται ανακρίσεις και έρευνες, ενώ το όνομα του συλληφθέντα δεν έχει ανακοινωθεί.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

