Νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, δύσκολα η ΑΕΚ, «Χ» στη Ριζούπολη
Νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, η οποία τον αφήνει ακόμα πιο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ έφυγαν από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας (Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2), αποτέλεσμα που, σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, τους αφήνει πολύ μακριά από την πρώτη θέση. Νωρίτερα η ΑΕΚ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου επικρατώντας δύσκολα του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0). Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας Απόλλων Σμύρνης και τον Λεβαδειακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 1-1), ενώ ο Παναιτωλικός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Πλατανιά (Παναιτωλικός – Πλατανιάς 3-0).
Νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό, η οποία τον αφήνει ακόμα πιο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ έφυγαν από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας (Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2), αποτέλεσμα που, σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, τους αφήνει πολύ μακριά από την πρώτη θέση.
Νωρίτερα η ΑΕΚ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου επικρατώντας δύσκολα του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0).
Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας Απόλλων Σμύρνης και τον Λεβαδειακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 1-1), ενώ ο Παναιτωλικός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Πλατανιά (Παναιτωλικός – Πλατανιάς 3-0).
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, όπου ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να παραμείνει επικεφαλής για την κατάκτηση του τίτλου υποδεχόμενος την ΑΕΛ.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία:
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
Ξάνθη-Κέρκυρα 1-1
(90΄+3 Κάστρο – 64΄ Επστάιν)
Πανιώνιος-Λαμία 1-0
(80΄ πεν. Λάμπρου)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1
(30′ 45’+ Κόντε – 69′ αυτ. Γαρουφαλιάς)
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 1-1
(54΄ Μπαρτολίνι – 67΄ Π. Γιακουμάκης)
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0
(61΄ πεν. Χριστοδουλόπουλος)
Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0
(7΄, 87΄ Ρόσα, 57΄ Τσοκάνης)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
(19΄ Βασιλακάκης, 66΄ Ντιγκινί – 28΄ Μάριν, 90΄ Χατζισαφί)
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 21 αγώνες)
1. ΑΕΚ 47
2. ΠΑΟΚ 46 -20αγ.
3. Ολυμπιακός 43
4. Ατρόμητος 39
5. Πανιώνιος 31
6. Ξάνθη 29
7. Αστέρας Τρίπολης 28
8. ΠΑΣ Γιάννινα 25
9. Λεβαδειακός 25
10. Παναθηναϊκός 24
11. Παναιτωλικός 23
12. ΑΕΛ 22 -20αγ.
13. Λαμία 20
14. Απόλλων Σμύρνης 16
15. Κέρκυρα 15
16. Πλατανιάς 10
* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με -2 βαθμούς.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442