Ρωσία: Οι ΗΠΑ στη Συρία δεν πολεμούν το «ΙΚ», ψάχνουν λεφτά
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι το περιστατικό
με τον βομβαρδισμό που πραγματοποίησε ο διεθνής συνασπισμός -υπό την
διοίκηση των ΗΠΑ – κατά δυνάμεων που υποστηρίζουν την κυβέρνηση της
Συρίας, έδειξε ότι οι ΗΠΑ στο έδαφος της Συρίας δεν πολεμούν ενάντια στο
«Ισλαμικό Κράτος», αλλά για τους «οικονομικούς πόρους» της χώρας, τους
οποίους θέλουν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι το περιστατικό με τον βομβαρδισμό που πραγματοποίησε ο διεθνής συνασπισμός -υπό την διοίκηση των ΗΠΑ – κατά δυνάμεων που υποστηρίζουν την κυβέρνηση της Συρίας, έδειξε ότι οι ΗΠΑ στο έδαφος της Συρίας δεν πολεμούν ενάντια στο «Ισλαμικό Κράτος», αλλά για τους «οικονομικούς πόρους» της χώρας, τους οποίους θέλουν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι Σύροι μαχητές, που υποστηρίζουν την κυβέρνηση της Συρίας, στην επαρχία Ντείρ εζ Ζορ δέχθηκαν τα πυρά του υπό τη διοίκηση των ΗΠΑ διεθνούς συνασπισμού επειδή δεν είχε προηγηθεί συνεννόηση με τη ρωσική στρατιωτική διοίκηση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στις 7 Φεβρουαρίου, οι ένοπλοι μαχητές που υποστηρίζουν τις κυβερνητικές συριακές δυνάμεις, έχοντας ως στόχο να πλήξουν τις συμμορίες τρομοκρατών που έβαλλαν κατά θέσεων των κυβερνητικών δυνάμεων, πραγματοποιούσαν ανίχνευση στην περιοχή του πρώην διυλιστηρίου Ελ -Ίζμπα ( που βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από τον οικισμό Σαλχιάχ)
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας