Προχωρά σε μηνύσεις ο Λοβέρδος για την Novartis
Ως ελεεινή σκευωρία χαρακτηρίζει την υπόθεση της Novartis ο πρώην υπουργός, σημειώνοντας ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών.
Ως ελεεινή σκευωρία χαρακτηρίζει την υπόθεση της Novartis ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον«όχι μόνο κατά των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί».
«Τα επιχειρήματα αυτοκαταργήθηκαν μόλις δημοσιεύτηκαν» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, ενώ, με άλλη ανάρτησή του τόνισε: «Όποιος τόλμησε να ρίξει σκιές στην πολιτική μου διαδρομή, θα υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες. Έφεραν ανθρώπους με κουκούλες για να κατασκευάσουν ενόχους. Να δοθεί η δικογραφία στη δημοσιότητα».
in.gr
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»
- Αμπελόκηποι: Η στιγμή που μεθυσμένη οδηγός παίρνει σβάρνα 14 οχήματα – Βίντεο ντοκουμέντο
