Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δ.Καμμένος: Να μην απαξιώνουμε το 12% του εκλογικού σώματος

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να ακούσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος λέγοντας ότι δεν μπορούμε να απαξιώνουμε το 10 με 12% του εκλογικού σώματος που συμμετείχε στο συλλαλητήριο.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να ακούσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου» τόνισε ο
βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος λέγοντας ότι δεν μπορούμε να
απαξιώνουμε το 10 με 12% του εκλογικού σώματος που συμμετείχε στο
συλλαλητήριο.

«Αν έρθει πρόταση στη Βουλή με τον όρο ΄΄Μακεδονία΄΄ θα ψηφίσουμε όχι»

Επανέλαβε την άποψή του ότι δεν θα φέρει η ελληνική κυβέρνηση πρόταση προς ψήφιση στη Βουλή που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. « Αν έρθει δε θα περάσει. Αν έρθει θα μείνουμε στη Βουλή και θα ψηφίσουμε όχι. Η αποχώρηση δεν είναι ψήφος».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε με αφορμή το συλλαλητήριο αλλά και το ύψος της συμμετοχής. «Ας σταματήσουμε την αριθμολαγνεία , δεν έχει σημασία αν ο κόσμος στο συλλαλητήριο ήταν 300 ή 500 με 600 χιλιάδες όπως πιστεύω ότι ήταν. Θα έπρεπε να ήταν και άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Θα έπρεπε η κυβέρνηση να ακούσει το μήνυμα».

Δε μπορώ να φανταστώ, συνέχισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ταυτίζεται με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για το θέμα των φωτογραφιών στο ευρωκοινοβούλιο. «Περιμένω από αυτόν τον πολιτικό χαφιέ την δεύτερη ενημέρωση για το χθεσινό συλλαλητήριο ώστε να μας πει ποιοι ήταν» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ακόμη πως οι 500 με 600 χιλιάδες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, αντιστοιχούν στο 10 με 12% του εκλογικού σώματος. «Αυτόν τον κόσμο μπορούμε να τον απαξιώσουμε», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε πως αν δεν τους αρέσει το μήνυμα του συλλαλητηρίου ας πάμε σε δημοψήφισμα.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024