
Τίρανα: Έλληνας απότακτος αστυνομικός κατηγορείται για δολοφονία
Έλληνας απότακτος αστυνομικός συνελήφθη στα Τίρανα και κατηγορείται για την δολοφονία αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών.
Έλληνας απότακτος αστυνομικός συνελήφθη στα Τίρανα και κατηγορείται για την δολοφονία αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία, πρόκειται για τον Ε.Ε. που υπηρετούσε έως το 2012 στις ειδικές δυνάμεις και είχε εκδιωχθεί από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας Τιράνων, Αρντιάν Βελίου, είπε ότι πρόκειται για επί πληρωμή δολοφονία (εκτέλεση συμβολαίου θανάτου) με θύμα τον σαραντάχρονο Ντέβις Κάσμι, μέλος μιας από τις θεωρούμενες ως τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.
Ο Έλληνας φερόμενος ως εκτελεστής είχε και δυο αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων στα Τίρανα βρέθηκε από την αστυνομία οπλισμός.
Κατά την αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Συνελήφθη 89χρονος για τη φωτιά στο Κρυονέρι Αττικής -Βίντεο από το drone της Πυροσβεστικής
- Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο
- Ο Ντόρσεϊ στα αποδυτήρια μετά από πτώση (vid)
- Γαλλία: Κουνούπια έμαθαν να συνδέουν τη μυρωδιά εντομοαπωθητικού με το… γεύμα τους
- To τρομερό τρίποντο του Βεζένκοφ από το κέντρο (vid)
- Γάζα: Με βραβείο θα τιμηθούν φωτορεπόρτερ που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να μεταδώσουν την αλήθεια
