Συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. με γερμανική αστυνομία σε εξάρθρωση ομάδας διακινητών
Η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην έρευνα τεσσάρων κατοικιών στη Γερμανία, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης ομάδας διακινητών, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία.
Η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην έρευνα τεσσάρων κατοικιών στη Γερμανία, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης ομάδας διακινητών, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Focus, η ομάδα διακινητών που βρίσκεται στο στόχαστρο της επιχείρησης φέρεται να προμήθευε πλαστά έγγραφα σε Σύρους πρόσφυγες από το 2015 έως το 2017 και να τους μετέφερε αεροπορικώς από τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία.
Ένας από τους υπόπτους είχε καταθέσει αίτημα ασύλου στη Γερμανία το 2015, είχε γυρίσει στην Αθήνα και από εκεί οργάνωνε τη διακίνηση προσφύγων.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια


